Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Vertoonlokaal

CHAMELEON

Vertoonlokaal Die sitkamer se tema is tegnologie wat tentoonstellingsplekke lewer. Tegnologiese lyne op die plafon en mure, ontwerp om die tegnologie uit te wys van skoene wat in alle vertoonlokale vertoon word, ingevoer en vervaardig word in die fabriek wat langs die gebou is. Plafon en mure, wat ontwerp is gebruik gratis vorm, terwyl u ideaal versamel, gebruik CAD-CAM-tegnologie. Barrisol wat in Frankryk vervaardig, mdf-lakkenmeubels wat aan Europese kant van Istanboel vervaardig word, RGB Led-stelsels wat in Asi├ź-kant van Istanboel vervaardig, sonder meting en repetisie aan die hangende plafon .

Woonhuis

Monochromatic Space

Woonhuis Die Monochromatic Space is 'n huis vir die gesin en die projek het gehandel oor die transformasie van die woonruimte op die hele grondvlak om in die behoeftes van die nuwe eienaars te voorsien. Dit moet vriendelik wees vir bejaardes; 'n kontemporêre interieurontwerp te hê; genoeg versteekte stoorareas; en die ontwerp moet gebruik word om ou meubels te hergebruik. Summerhaus D'zign was besig met die konsultante vir interieurontwerp wat 'n funksionele ruimte vir alledaagse lewens skep.

Kinderklerewinkel

PomPom

Kinderklerewinkel Die persepsie van die onderdele en die geheel dra by tot 'n meetkunde, maklik identifiseerbaar, met die klem op die produkte om te verkoop. Die probleme is versterk deur die kreatiewe handeling deur 'n groot balk wat die ruimte, met klein afmetings, gebreek het. Die opsie om die plafon te skuif met verwysingsmaatstawwe van die winkelvenster, die balk en die agterkant van die winkel, was die begin van die trekking tot die res van die program; sirkulasie, uitstalling, diensbank, dressoir en stoor. Neutrale kleur oorheers die ruimte, gepenoveer deur sterk kleure wat die ruimte merk en organiseer.

Luukse Vertoonlokaal

Scotts Tower

Luukse Vertoonlokaal Die Scotts Tower is 'n vooraanstaande residensi├źle ontwikkeling in die hartjie van Singapoer, wat ontwerp is om te voorsien in die vraag na sterk gekoppelde, hoogs funksionele koshuise in stedelike gebiede deur 'n groeiende aantal werk-van-die-huis-ondernemers en jong professionele persone. Om die visie te openbaar wat die argitek - Ben van Berkel van UNStudio - gehad het van 'n 'vertikale stad' met duidelike sones wat normaalweg horisontaal oor 'n stadsblok sou versprei, het ons voorgestel om 'ruimtes binne 'n ruimte' te skep, waar ruimtes kan transformeer as word gevra deur verskillende situasies.

Huistuin

Oasis

Huistuin Tuin rondom die historiese villa in die middestad. Lang en smal erf met hoogteverskille van 7m. Die gebied is in 3 vlakke verdeel. Die laagste voortuin kombineer die vereistes van die bewarea en die moderne tuin. Tweede vlak: Ontspannings tuin met twee gazebo's - op die dak van 'n ondergrondse swembad en motorhuis. Derde vlak: Woodland kindertuin. Die projek het ten doel om aandag af te lei van die geraas van die stad en na die natuur te draai. Dit is die rede waarom tuin 'n paar interessante waterkunste het, soos watertrappe en die watermuur.

Winkel

Munige

Winkel Van buite en binne deur die hele gebou is vol betonagtige materiaal, aangevul met swart, wit en 'n paar houtkleure, en dit skep 'n koel toon. Trap in die middel van die ruimte word 'n hoofrol, 'n verskeidenheid hoeke wat gevou is, is soos 'n ke├źl wat die hele tweede verdieping ondersteun, en sluit aan by 'n uitgebreide platform op die grondvloer. Die ruimte is soos 'n volledige deel.