Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Privaat Huis

The Cube

Privaat Huis Die ontwerper was die grootste uitdagings om 'n lewenservaring van gehalte te skep en die beeld van 'n woongebou in Koeweit te herdefinieer, terwyl die klimaatvereistes en privaatheidsbehoeftes wat deur die Arabiese kultuur bepaal word, gehandhaaf word. The Cube House is 'n vierverdieping-gebou van beton / staal, gebaseer op optel en aftrek in 'n kubus, wat 'n dinamiese ervaring skep tussen interne en eksterne ruimtes om die hele jaar deur natuurlike lig en landskap te geniet.

Plaashuis

House On Pipes

Plaashuis 'N Rooster van dun staalpype wat op 'n verstommende manier uitgelê is, verminder die gebou se voetspoor, terwyl dit styfheid en stabiliteit bied om die leefruimte hierbo te lig. In ooreenstemming met die minimalistiese ikoniese benadering, is hierdie plaashuis ontwerp binne die raamwerk van die bestaande bome om die interne hittewins te verminder. Dit word verder aangehelp deur die opsetlike verswakking van die vlieg-asblokke op die fasade met die gevolglike leemte en skaduwee wat die gebou natuurlik verkoel. Die verhoging van die huis het ook verseker dat die landskap ononderbroke en die uitsigte onbeperk was.

Huis

Basalt

Huis Dit is gebou vir gemak en om elegant te wees. Hierdie ontwerp is waarlik opvallend van binne en buite opvallend. Kenmerke sluit in eikehout, vensters wat gemaak is om baie sonlig in te bring, en dit is kalmerend vir die o├ź. Dit is betowerend deur die skoonheid en die tegniek. As u eenmaal in hierdie huis is, kan u nie anders as om die rustigheid en die oase-gevoel wat u oorneem, raak te sien nie. Die briesie van die bome en die omgewing met die sonstrale maak hierdie huis 'n unieke plek om in te woon, weg van die besige stadslewe. Die Basalt-huis is gebou om 'n verskeidenheid mense te behaag en te akkommodeer.

Binnehof En Tuinontwerp

Shimao Loong Palace

Binnehof En Tuinontwerp Met behulp van natuurlike en vloeiende taal redelike organisasie van die landskap, binne-binne is gekoppel aan mekaar in verskeie dimensies, deurdring met mekaar en glad omgeskakel. Deur die vertikale strategie vaardig te gebruik, sal die hoogteverskil van 4 meter omgekeer word na die hoogtepunt en kenmerk van die projek, wat 'n meervlakkige, artistieke, lewende, natuurlike binnehoflandskap skep.

Werfvernuwing

Dongmen Wharf

Werfvernuwing Dongmen-werf is 'n millennium-oue kaai aan die moederrivier van Chengdu. As gevolg van die laaste ronde van "ou stadsvernuwing", is die gebied basies gesloop en herbou. Die projek is om 'n glorieryke historiese prentjie weer te gee deur die ingryping van kuns en nuwe tegnologie op 'n stadskultuurterrein wat basies verdwyn het, en om die lang slapende stedelike infrastruktuur in die stedelike openbare domein te aktiveer en te belê.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Die hotel is gele├ź in Luzhou, Sichuan-provinsie, 'n stad wat bekend is vir sy wyn, waarvan die ontwerp ge├»nspireer is deur die plaaslike wyngrot, 'n ruimte wat 'n sterk begeerte om te verken ontlok. Die voorportaal is die heropbou van 'n natuurlike grot, waarvan die visuele verbinding die konsep van die grot en die plaaslike stedelike struktuur tot die interne hotel uitbrei en sodoende 'n kenmerkende kulturele draer vorm. Ons waardeer die gevoel van die passasier as hy in die hotel bly, en hoop ook dat die tekstuur van die materiaal sowel as die geskape atmosfeer op 'n dieper vlak waargeneem kan word.