Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Vertoonlokaal

From The Future

Vertoonlokaal Showroom: In die showroom is oefenskoene en sporttoerusting wat met inspuitingstegnologie vervaardig is, te sien. Die plek lyk soos vervaardig met inspuitvorm. In die vervaardigingsmetode van die plek, is meubelstukke asof dit in spuitvorm vervaardig word om die geheel te genereer. Grof naaldwerkroetes wat op die plafon versag, vererger die tegnologiese visualiteit.

Boetiek En Vertoonlokaal

Risky Shop

Boetiek En Vertoonlokaal Die riskante winkel is ontwerp en geskep deur smallna, 'n ontwerpstudio en vintage gallery wat deur Piotr Płoski gestig is. Die taak het baie uitdagings meegebring, aangesien die boetiek op die tweede verdieping van 'n woonhuis geleë is, nie 'n winkelvenster het nie en 'n oppervlakte van slegs 80 m² het. Hier het die idee gekom om die oppervlakte te verdubbel deur die ruimte op die plafon sowel as die vloeroppervlak te benut. 'N Gasvrye, huislike atmosfeer word geskep, alhoewel die meubels eintlik onderstebo aan die plafon gehang word. 'N Risiko-winkel is ontwerp teen al die reëls (dit weerspreek selfs swaartekrag). Dit weerspieël die gees van die handelsmerk volledig.

Stadiongasvryheid

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadiongasvryheid Die projek van die nuwe Sky-sitkamers is net die eerste stap van die reuse-opknappingsprogram wat AC Milan en FC Internazionale, tesame met die munisipaliteit van Milaan, onderneem om San Siro-stadion te omskep in 'n multifunksionele fasiliteit wat almal kan huisves die belangrike gebeure wat Milano tydens die komende EXPO 2015 sal teëkom. Na die sukses van die skybox-projek, het Ragazzi & Partners die idee uitgevoer om 'n nuwe konsep van gasvryheidsruimtes bo-op die hoofterrein van die San Siro-stadion te skep.

Kleinskaalse Kantoor

Conceptual Minimalism

Kleinskaalse Kantoor Die interieurontwerp is gestreep tot 'n estetiese, maar tog nie funksionele minimalisme nie. Die oopplanruimte word beklemtoon deur skoon lyne, groot, geglasuurde openings wat baie natuurlike daglig inlaat, waardeur lyn en vlak die basiese strukturele en estetiese elemente kan word. Die gebrek aan regte hoeke bepaal die behoefte om 'n meer dinamiese siening van die ruimte in te neem, terwyl die keuse van 'n ligte kleurpalet, gekombineer met materiaal en tekstuurverskeidenheid ruimte en funksie-eenheid moontlik maak. Onvoltooide betonafwerkings lig teen die mure op om 'n kontras tussen wit sag en grofgrys te gee.

Tuin

Tiger Glen Garden

Tuin Die Tiger Glen Garden is 'n besinningstuin wat gebou is in die nuwe vleuel van die Johnson Museum of Art. Dit is geïnspireer deur 'n Chinese gelykenis, genaamd The Three Laughers of the Tiger Glen, waarin drie mans hul sektariese verskille oorkom om 'n eenheid van vriendskap te vind. Die tuin is ontwerp in 'n sober styl genaamd karesansui in Japannees, waarin 'n beeld van die natuur met 'n rangskikking van klippe geskep word.

Kreatiewe Hermodellering

Redefinition

Kreatiewe Hermodellering Die projekopdrag was om die bergkonteks te behou sonder om rustieke herinneringe aan die heersende tipologiese bergbewoners te laat blyk. Dit het 'n groot opknapping van 'n tipiese berghuis behels. Alles sou op die terrein gemaak word, met behulp van metaal, dennehout en minerale aggregate, menslike arbeid en kundigheid. Die belangrikste idee daaragter was om die voorwerpe gebruik en sentimentele waarde te verwerf nadat die eienaars dit nuttig en bekend sou vind, asook om die transformerende krag van materiale in gedagte te hou.