Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Kantoorontwerp

Brockman

Kantoorontwerp As 'n beleggingsfirma wat in die mynboubedryf gebaseer is, is doeltreffendheid en produktiwiteit die belangrikste aspekte in die sakevoer. Die ontwerp is aanvanklik deur die natuur ge├»nspireer. 'N Ander inspirasie wat by die ontwerp sigbaar is, is die klem op meetkunde. Hierdie sleutelelemente was aan die voorpunt van die ontwerpe en is dus visueel vertaal deur die gebruik van meetkundige en sielkundige begrip van vorm en ruimte. Deur die prestige en reputasie van die kommersi├źle gebou van w├¬reldgehalte te behou, word 'n unieke korporatiewe arena gebore deur die gebruik van glas en staal.

Barbeque Restaurant

Grill

Barbeque Restaurant Die omvang van die projek is om die bestaande motorfietsherstelwinkel van 72 vierkante meter op te rig in 'n nuwe Barbeque-restaurant. Die omvang van die werk bevat 'n volledige herontwerp van die buite- en binneruimte. Die buitekant is ge├»nspireer deur 'n Barbeque-sierrooster met die eenvoudige swart en wit kleurskema van houtskool. Een van die uitdagings van hierdie projek is om die aggressiewe programmatiese vereistes (40 sitplekke in die eetarea) in so 'n klein ruimte te laat pas. Boonop moet ons met 'n ongewone klein begroting (US $ 40,000) werk, wat alle nuwe HVAC-eenhede en 'n nuwe kommersi├źle kombuis insluit.

Koshuis

Cheung's Residence

Koshuis Die koshuis is ontwerp met eenvoud, openheid en natuurlike lig in gedagte. Die voetafdruk van die gebou weerspie├źl die beperking van die bestaande perseel en die formele uitdrukking is bedoel om skoon en eenvoudig te wees. 'N Atrium en balkon is aan die noordekant van die gebou gele├ź wat die ingang en die eetarea verlig. Skuifvensters word voorsien aan die suidpunt van die gebou waar die sitkamer en kombuis die natuurlike ligte maksimeer en ruimtelike buigsaamheid bied. Dakvensters word dwarsdeur die gebou voorgestel om die ontwerpidees verder te versterk.

Tydelike Inligtingsentrum

Temporary Information Pavilion

Tydelike Inligtingsentrum Die projek is 'n tydelike paviljoen vir mengsels in Trafalgar, Londen, vir verskillende funksies en geleenthede. Die voorgestelde struktuur beklemtoon die idee van "tydelikheid" deur herwinning van skeepshouers as die primêre konstruksiemateriaal te gebruik. Die metaalagtige aard daarvan is bedoel om 'n kontrasterende verhouding met die bestaande gebou te vestig, wat die oorgangsaard van die konsep versterk. Die formele uitdrukking van die gebou is ook georganiseer en op 'n willekeurige manier gerangskik, wat 'n tydelike landmerk op die perseel skep om visuele interaksie tydens die kort lewensduur van die gebou te lok.

Vertoonlokaal, Kleinhandel, Boekwinkel

World Kids Books

Vertoonlokaal, Kleinhandel, Boekwinkel RED BOX ID het die konsep van 'n 'oop boek' ge├»nspireer om 'n volhoubare, volwaardige boekwinkel op 'n klein voetafdruk te skep, om 'n splinternuwe kleinhandelervaring te ontwerp wat die plaaslike gemeenskap ondersteun. World Kids Books, wat in Vancouver, Kanada gele├ź is, is 'n eerste vertoonlokaal, tweedehandelsboekwinkel en 'n derde winkel. Die gewaagde kontras, simmetrie, ritme en pop van kleur trek mense binne en skep 'n dinamiese en prettige ruimte. Dit is 'n wonderlike voorbeeld van hoe 'n sake-idee deur interieurontwerp verbeter kan word.

Stedelike Vernuwing

Tahrir Square

Stedelike Vernuwing Tahrir-plein is die ruggraat van die Egiptiese politieke geskiedenis, en daarom is die herlewing van die stadsontwerp 'n politieke, omgewings- en sosiale denkbeeld. Die meesterplan behels die sluiting van sommige strate en die samesmelting daarvan op die bestaande plein sonder om die verkeersvloei te ontstel. Drie projekte is toe geskep om ontspannings- en kommersi├źle funksies te akkommodeer, asook 'n gedenkteken ter viering van Egipte se moderne politieke geskiedenis. Die plan het rekening gehou met voldoende ruimte vir wandel- en sitareas en 'n ho├ź verhouding van groen gebied om kleur aan die stad bekend te stel.