Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Aptekerwinkel

Izhiman Premier

Aptekerwinkel Die nuwe Izhiman Premier-winkelontwerp het ontwikkel rondom die skep van 'n nuwerwetse en moderne ervaring. Die ontwerper het 'n ander mengsel van materiale en besonderhede gebruik om elke hoek van die vertoonde items te bedien. Elke vertoonarea is afsonderlik behandel deur die materiaal eienskappe en die vertoonde goedere te bestudeer. Skep 'n kombinasie van materiale wat meng tussen Calcutta-marmer, okkerneuthout, eikehout en glas of akriel. Gevolglik was die ervaring gebaseer op elke funksie en kli├źntvoorkeure met 'n moderne en elegante ontwerp wat versoenbaar is met die bediende vertoonde items.

Fabriek

Shamim Polymer

Fabriek Die aanleg moet drie programme onderhou, insluitend produksiefasiliteit en laboratorium en kantoor. Die gebrek aan gedefinieerde funksionele programme in hierdie tipe projekte is die redes vir hul onaangename ruimtelike kwaliteit. Hierdie projek poog om hierdie probleem op te los deur sirkulasie-elemente te gebruik om onverwante programme te verdeel. Die ontwerp van die gebou wentel om twee leemtes. Hierdie leemtes skep die geleentheid om funksioneel onverwante ruimtes te skei. Dien terselfdertyd as 'n middelste binnehof waar elke deel van die gebou met mekaar verbind is.

Interieurontwerp

Corner Paradise

Interieurontwerp Aangesien die perseel in 'n hoekarea in die verkeersdrukte stad gele├ź is, hoe kan dit rustigheid vind in die raserige woonbuurt met behoud van vloervoordele, ruimtelike praktiese en argitektoniese estetika? Hierdie vraag het die ontwerp in die begin nogal uitdagend gemaak. Om die privaatheid van die bewoning grootliks te verhoog, terwyl goeie beligting, ventilasie en velddiepte toestande gehandhaaf word, het die ontwerper 'n dapper voorstel gemaak, 'n binnelandskap te bou. Dit wil s├¬ om 'n drieverdieping kubieke gebou te bou en die voor- en agterplaas na die atrium te skuif. , om 'n groen- en waterlandskap te skep.

Residensi├źle Huis

Oberbayern

Residensi├źle Huis Die ontwerper glo dat die diepgang en betekenis van ruimte leef in die volhoubaarheid wat afgelei word van die eenheid van onderling verwante en ko-afhanklike mens, ruimte en omgewing; dus met enorme oorspronklike materiale en herwonne afval, word die konsep gematerialiseer in die ontwerpateljee, 'n kombinasie van huis en kantoor, vir 'n ontwerpstyl van saambestaan met die omgewing.

Residensieel

House of Tubes

Residensieel Die projek is die samesmelting van twee geboue, 'n verlate een uit die 70's met die gebou uit die huidige era en die element wat ontwerp is om hulle te verenig, is die swembad. Dit is 'n projek wat twee hoofgebruike het, die 1ste as 'n koshuis vir 'n gesin van 5 lede, die 2de as 'n kunsmuseum, met wye gebiede en ho├ź mure om meer as 300 mense te ontvang. Die ontwerp kopieer die agterste bergvorm, die stad se ikoniese berg. Slegs 3 afwerkings met ligte kleure word in die projek gebruik om die ruimtes te laat skyn deur die natuurlike lig wat op die mure, vloere en plafonne geprojekteer word.

Voorverkoopkantoor

Ice Cave

Voorverkoopkantoor Ice Cave is 'n vertoonlokaal vir 'n kli├źnt wat 'n spasie met unieke kwaliteit benodig. In die tussentyd, in staat om verskeie eienskappe van die Teheran Eye Project ten toon te stel. Volgens die projek se funksie, 'n aantreklike dog neutrale atmosfeer om die voorwerpe en gebeurtenisse te wys soos nodig. Die gebruik van minimale oppervlaklogika was die ontwerpidee. ÔÇÖn Ge├»ntegreerde gaasoppervlak is oor die hele ruimte versprei. Die ruimte wat vir verskillende gebruike benodig word, word gevorm op grond van vreemde kragte in die op- en afwaartse rigting wat op die oppervlak uitgeoefen word. Vir vervaardiging is hierdie oppervlak in 329 panele verdeel.